BestMusic.ro » Dj Sava » DJ Sava & Raluka - Aroma live @ radio 21 (video)

DJ Sava & Raluka - Aroma live @ radio 21 (video)

DJ Sava & Raluka - Aroma live @ radio 21 (video)

DJ Sava si Raluka au fost, aseara, in studioul Radio 21, la Request 629 cu Liviu Hodor si Cristi Stanciu si au cantat, live, super hit-ul "Aroma”.

Raluka a dezvaluit ca responsabili pentru ideea noii colaborari dintre ea si DJ Sava au fost Connect-R si DJ Sava, dar si ca in curand va lansa impreuna cu acesta o noua piesa. "V-o facem cadou de Craciun”, a spus Raluka.

Cei doi au vorbit si despre planurile lor de sarbatori: nu vor sta cu familia, vor fi pe drumuri, la concerte: "Mergem Sa cantam, nu prea avem timp sa stam cu prietenii si familia. Cu siguranta, nu. Probabil vom face asta in ianuarie”.

Intrebata de Liviu Hodor ce cadou isi doreste de la Mos Craciun, Raluka a dezvaluit ca vrea cel mai mult sa isi ia permisul de conducere si sa scape de taxiuri: "In primul rand, as vrea sa-mi iau permisul. Sunt la scoala de soferi in momentul asta, sa stiti. Instructorul meu mi-a spus ca as putea sa-mi iau carnetul chiar si acum, pentru ca ma descurc foarte bine. Trebuie sa imi iau permisul cat mai repede! M-am saturat sa tot umblu cu taxiul!”, a spus Raluka.

Request 629, cu Liviu Hodor si Cristi Stanciu se aude in fiecare zi, de luni pana vineri, la Radio 21, de la 18:00 la 21:00.

DJ Sava & Raluka - Aroma live @ radio 21 (video)
Mai multe stiri despre: live  emisiuni radio  singleuri 2013 
Publicat pe 27 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu