BestMusic.ro » Dj Sava »   Las Olas, proiectul lui DJ Sava, a lansat remake-ul hitului "Tom's Diner"  

  Las Olas, proiectul lui DJ Sava, a lansat remake-ul hitului "Tom's Diner"  

  Las Olas, proiectul lui DJ Sava, a lansat remake-ul hitului "Tom's Diner"
 

Dupa ce a lansat in urma cu o saptamana "Don’t Cry”, primul single in aceasta formula, Las Olas lanseaza un remake fresh al renumitei piese "Tom's Diner”.

Single-ul pastreaza ritmul caracteristic hitului original lansat in '87 de Suzanne Vega si imbina beat-urile EDM cu elemente fresh ce prind viata de la primele acorduri.

Format din DJ SAVA si MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales ca ambii artisti au un background colosal in industria muzicala. DJ Sava a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube si care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare.

MD DJ este un DJ si producator din Romania, care locuieste in Milano. Orientat catre muzica groove si techno, artistul a inceput sa experimenteze productia muzicala si DJ-ing-ul in urma cu 13 ani, iar pana in prezent a lucrat la peste 600 de piese si a mixat in mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate productii ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – Shiva (Original Mix), Arilena Ara – Nentori (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – It Feels So Good (Mentol & MD DJ Remix) si DJ Dark & MD DJ – Ederlezi (Original Mix).
Publicat pe 23 Decembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu