BestMusic.ro » DOC » Doc, oficial la HaHaHa Production  

Doc, oficial la HaHaHa Production  


Dupa ce anuntase in noiembrie, la interviul de la Guerrilive (video aici, clipul 5, minutul 5:40), ca pregateste o piesa in engleza cu Dorian si intre timp a postat si cateva fotografii din studioul lui Smiley, Doc a anuntat oficial, pe pagina de Facebook, ca face parte din gasca HaHaHa Production unde compune de zor pentru piese noi. Reactiile fanilor au fost impartite, insa membrul Facem Records a raspuns si celor pro, dar si contra.

Sintetizam cateva dintre informatiile pe care Doc le-a oferit raspunzand la comentariile din topic.

- albumul pregatit impreuna cu Motzu este deja gata si nu are legatura cu HaHaHa Production. Nu a fost anuntata o data de lansare.
- este posibil ca in viitorul apropiat sa ascultam o colaborare intre Deliric si Jazzy Jo
- intrebat daca se va schimba ceva in muzica sa, Doc a spus: "eu sunt eu oriunde si cu oricine as face treaba"
- Facem Records continua - "EU SUNT FACEM RECORDS. Asta n-o sa se schimbe cat oi trai"

Toate comentariile aici.

Post by DOC.

Deliric a oferit si el un raspuns pe pagina sa de Facebook: "Se pare ca postul lui DOC de astazi a facut senzatie. Pentru cei "ingrijorati" ma gandeam sa mentionez ca albumul CTC - "Dificultati Tehnice" a fost scos la Roton, label la care activau si Pepe, Akcent, Simplu, Corina etc. Cu toate astea CTC nu a sunat nici ca Pepe, nici ca Simplu."
Mai multe stiri despre: hahaha production 
Publicat pe 31 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram