BestMusic.ro » DOC » DOC: "Sunt cel mai egoist om cand vine vorba de muzica" (interviu integral Adevarul)

DOC: "Sunt cel mai egoist om cand vine vorba de muzica" (interviu integral Adevarul)


DOC a fost invitat de curand sa acorde un interviu ziarului Adevarul, pentru care a povestit, timp de 45 de minute, despre adolescenta, cum a ajuns sa lucreze la un casino pentru ca apoi sa se dedice 100% muzicii in ciuda faptului ca din punct de vedere financiar ii mergea foarte bine, dar si despre cum s-a schimbat modul in care priveste scena politica de-a lungul timpului.

Dupa doua albume de succes, "Scapat de Sub Control" si "Lucrare de control", povestea lui Doc cu muzica va continua cu cel de-al doilea mixtape, "Trailer", programat sa apara pe 28 februarie. In cadrul interviului, rapperul a vorbit si despre "Multumesc", una dintre piesele de pe material, caruia i-a facut si un videoclip destul de personal, pe care l-a lansat chiar de ziua sa.

Albumele lui Doc, "Scapat de sub control" si "Lucrare de control", pot fi cumparate in format digital de pe triplu.ro aici.

Urmariti interviul integral mai jos si asteptam impresii.
Mai multe stiri despre: interviuri 
Publicat pe 06 Februarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram