BestMusic.ro » DOC » Doc a lansat Praf, un raspuns pentru Ombladon (audio)

Doc a lansat Praf, un raspuns pentru Ombladon (audio)


Doc si Ombladon sunt protagonistii celui mai nou "scandal" in hip-hop-ul romanesc, pornit de la un moment din cadrul show-ului Parazitii de la Sin Summer, cand membrul 20CM a facut o aluzie directa la intrarea lui DOC in HaHaHa Production. Dupa un mesaj publicat pe Facebook in urma cu cateva zile, acesta ii da replica si in versuri prin "Praf".

UPDATE: Ombladon pregateste replica pentru DOC: 'lucram la clip' (foto)

"V-ati dus pe p***a tarfelor, pa pa / ca baiatul hihihi / a semnat cu Ha Ha Ha" este versul prin care Ombladon l-a trollat pe Doc la concertul din Vama Veche, primind un raspuns pe Facebook cateva zile mai tarziu, cand filmarea nu ajunsese inca viral:

"Recomand rapperului de top din Romania care ne mananca de cur pe la concertele trupei lui sa dea dovada de oule alea mari (cel putin conform imaginii propovaduite) si sa scoata o piesa, sa auda si urechea mea ce are de zis. Pana atunci e doar un roman tipic care mananca cacat si apoi se spala pe dinti, respirandu-ti in fata pentru a-ti dovedi ca nu, el nu mananca cacat".

Dupa ce filmuletul a inceput sa faca inconjurul Facebook-ului, Doc a declarat ca se simte obligat sa ii raspunda lui Ombladon printr-o piesa, lansand aseara "Praf", impreuna cu mesajul

"Am facut si eu 300k de...voi. Va multumesc ca imi intelegeti nebuniile. Vedeti voi, eu o vad asa - E NECESAR sa ignor orice parere a oricui pentru a ramane eu, artistul vietii. D-aia m-am dus la Ha. Fiindca simt cum ma trage ata spre a sta in spatele pieselor, a compune/ scrie/ produce pentru altii. Nu prea mai am tragere spre a o expune eu, dar mi-a intrat la vena a o face si n-am sa ma opun. Mai mult Vlad Munteanu s-a dus la Ha decat DOC. Eu n-am cum sa ma mai schimb. Ala sunt. Asta sunt:"

Citeste si: Rapperi romani acuzati ca s-au vandut

Who wins?

Doc

Ombladon


Doc - Praf (audio)

Ombladon - diss Doc @ Goblin Vama Veche (video)
Mai multe stiri despre: scandaluri  muzica 2014 
Publicat pe 13 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram