BestMusic.ro » DOC » Este DOC baiatul bun sau baiatul rau? 

Este DOC baiatul bun sau baiatul rau? 


De aproape 18 ani, DOC este rapper-ul cunoscut pentru critica fina, dar dura a lucrurilor si a oamenilor care il deranjeaza. Un tip direct, care face muzica pentru a se exprima si a-si sustine ideile. Noul sau single "Baiatul bun, baiatul rau", o piesa lansata in colaborare cu Motzu, Ana Maria Alexie si Vlad Munteanu, este unul atipic, care ne permite sa descoperim un altfel de artist. Un om simplu, intr-un moment de sinceritate cu sine insusi.

"Am scris piesa "Baiatul bun, baiatul rau" in decembrie 2011, exact la impulsul sentimentului pe care il descrie. E o piesa scrisa pentru suflet, mai mult decat pentru minte, pentru ca indiferent ce exprima, rolul muzicii este sa miste oamenii." , declara Vlad.

DOC si Motzu feat. Ana Maria Alexie si Vlad Munteanu "Baiatul bun, baiatul rau” este cel de-al doilea extras de pe albumul "DOC si MOTZU – iN HD”, material ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.

DOC este un artist care activeaza pe scena hip-hop din Romania inca din 1997, cand, impreuna cu Nwanda si Deliric pune bazele trupei Trilogia. Doi ani mai tarziu, lui DOC si Deliric li se alatura Vlad Dobrescu si ia nastere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei infiintand si primul label independent de hip-hop din Romania - Facem Records.

DOC porneste si un proiect solo, in 2010 lansand primul album – "Scapat de sub control” – un material compus din 22 de track-uri si colaborari cu artisti printre care Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitza. Urmeaza mixtape-ul "Rapcapitulare” , cel de-al doilea album – "Lucrare de control”, in 2011, si mixtape-ul "Trailer”, lansat in 2013.

Din 2014, DOC colaboreaza cu echipa HaHaHa Production, impreuna cu care a lansat single-ul "Bula mea". "Baiatul bun, baiatul rau" este o coproductie Facem Records si HaHaHa Production.
Mai multe stiri despre: single nou  colaborari muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 02 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram