BestMusic.ro » DOC » Istoria hip-hop-ului romanesc in documentarul From the Shadows / Din Umbre (trailer)

Istoria hip-hop-ului romanesc in documentarul From the Shadows / Din Umbre (trailer)


Zilele acestea si-a facut aparitia in online un promo pentru un proiect foarte indraznet si interesant - documentarul "From the Shadows / Din Umbre", un film despre istoria de 20 de ani a culturii hip-hop din Romania.

Proiectul a fost initiat de Andrei Tanasescu si Sebastian Cimpean, ce au emigrat de cativa ani in Canada, insa au revenit in 2012 in tara pentru a lucra la "Din Umbre". In trailer ii veti vedea pe Norzeatic, Vlad Dobrescu, Bogman, Carbon, Rimaru, Puya, DOC, insa in materialul final vor fi incluse si alte nume reprezentative.

Documentarul este produs de Avant Depuis si co-produs de Translucid.

Cum proiectul este unul DIY, orice contributie financiara este apreciata. De asemenea, oricine detine materiale foto, video sau audio care ar putea fi folosite, poate intra pe pagina proiectului de pe indiegogo.

Pana la aparitia acestuia, puteti urmari un alt documentar despre hip-hop-ul romanesc, "Tango", realizat in 2009 de Tudor Necula.

From the Shadows / Din Umbre (trailer)

From the Shadows / Din Umbre - Promo 1 from From the Shadows on Vimeo.
Mai multe stiri despre: documentar 
Publicat pe 12 Martie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram