BestMusic.ro » DOC » Royal General, DOC si Shayan au lansat "Lumea noastra", o piesa pentru fiecare dintre noi (video)

Royal General, DOC si Shayan au lansat "Lumea noastra", o piesa pentru fiecare dintre noi (video)


Fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat sa dea nastere unei lumi proprii. Daca unii isi gasesc refugiul in pictura, dans sau sport, altii aleg muzica. Muzica, acea "hrana pentru suflet”, este si lumea lui Royal General. Artistul a ales sa isi traiasca viata in ritmul muzicii si sa capeteze in lumea lui starea de bine pe care notele si sunetele muzicale le ofera.

"Lumea noastra” se intituleaza si cel mai recent single din cariera lui Royal General. Piesa este o colaborare cu DOC, iar pe refren Shayan da o nota calda beat-ului puternic.

Artistul precizeaza ca aceasta colaborarea nu a fost programata, ci a venit de la sine pe cand asculta mai multe instrumentale impreuna cu bunul sau prieten DOC, iar ideile lor s-au contopit .

"Am dat frau liber emotiei si cuvintele s-au asezat aproape singure pe foaie. Am lucrat cu Vlad (DOC) la mai multe proiecte, inclusiv pe albumul #Altceva, spune rapper-ul”.

Royal General, pe numele lui real Alexandru Mirea, a aparut pe scena muzicala in 2006. A luat parte si a contribuit la aparitia primei reviste hip-hop online din Romania – Blackout Magazine si a fost in spatele unor proiecte si evenimente urbane importante, precum Uzr.ro, Ultimatum Pentru Arta, Unic Production. In prezent, rapper-ul isi petrece timpul in studio, unde face ultimele pregatiri pentru lansarea primului sau material discografic pe cont propriu.

"Am un album solo care e gata in proportie de 80% si inca un album in formula #Altceva (Royal General & Hoodie), care este finalizat. Cu siguranta alaturi de Roton vom aduce la urechile ascultatorilor de rap si nu numai, si o altfel de muzica”, declarat Royal General.
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 31 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram