BestMusic.ro » Doddy » Doddy cu Mahia Beldo - Diferit (videoclip nou)

Doddy cu Mahia Beldo - Diferit (videoclip nou)


Doddy si producatorul Mahia Beldo au lansat videoclipul noului single, "Diferit". Clipul este produs de Vision Production in regia lui Claudiu si Richard Stan.

Videoclipul este produs de Vision Production in regia lui Claudiu si Richard Stan. Pentru o astfel de piesa s-a decis ca si videoclipul sa se ridice la asteptari, locatia aleasa pentru filmari fiind una neobisnuita. Este vorba despre Moara lui Assan, monument istoric de valoare nationala care face parte din patrimoniul industrial si care, recent, a suferit doua distrugeri semnificative: un incendiu si o prabusire a acoperisului.

"Piesa exemplifica unul dintre modelele oamenilor diferiti. In ziua de azi o mare majoritate a oamenilor urmeaza exemple in viata doar pentru ce par a fi, dar nu sunt. Desi sunt sigur ca multi dintre ei nu se simt chiar confortabil facand asta, o fac pentru ca asta e instinctul lor... ei urmeaza turma." spune Doddy despre mesajul piesei "Diferit".

Doddy cu Mahia Beldo - Diferit (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica octombrie 2013 
Publicat pe 04 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram