BestMusic.ro » Dorian Popa » Dorian Popa este Sohone in animatia "Mune: Gardianul Lunii"  

Dorian Popa este Sohone in animatia "Mune: Gardianul Lunii"  


Dorian Popa isi face debutul in animatie, fiind vocea lui Sohone, unul dintre persoanjele principale din "Mune: Gardianul Lunii".

Animatia va avea premiera in cinematografele din tara pe 11 septembrie.

"Am fost foarte incantat atunci cand am primit propunerea de a dubla un personaj animat, insa trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie vorba chiar de unul dintre protagonisti. Interpretarea lui Sohone m-a facut sa descopar o noua parte a actoriei care m-a fascinat. Personajul mi s-a parut ca mi se potriveste foarte bine, motiv pentru care implicarea mea emotionala a fost si mai mare. Abia astept sa vad filmul si sper ca publicul sa primeasca cu drag prezenta mea in proiect, cat si filmul in sine!”, povesteste expansivul Dorian Popa.

Impulsiv, cuceritor si orgolios, Sohone se pregateste pentru cea mai importanta misiune a sa. Toata viata nu a facut altceva decat sa invete cum sa devina un bun Gardian al Soarelui. si intocmai ca Soarele, ii place sa straluceasca si sa fie mereu in centrul atentiei. insa atunci cand stralucitorul astru este furat, Sohone trebuie sa lucreze in echipa cu Gardianul Lunii si inteligenta lui prietena.

Calatoria initiatica pe care o va intreprinde alaturi de Mune si Glim il va invata cat de importante sunt altruismul si modestia, dar va descoperi in acelasi timp ca are o inima de aur uriasa.

Alaturi de Dorian Popa, dublajul animatiei "Mune: Gardianul Lunii” este asigurat de mai multi artisti celebri printre care: Dragos Bucur, Delia Matache, Vladimir Draghia si altii.

O aventura fabuloasa despre responsabilizare si prietenie, animatia "Mune: Gardianul Lunii” este distribuita de Freeman Entertainment si are premiera pe marile ecrane din tara pe 11 septembrie.
Mai multe stiri despre: vedete  film animatie 
Publicat pe 04 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram