BestMusic.ro » Dr Dre » N.W.A. au fost introdusi in 'The Rock and Roll Hall of Fame'

N.W.A. au fost introdusi in 'The Rock and Roll Hall of Fame'


N.W.A. (aka Niggaz Wit Attitudes) a fost una dintre cele mai cunoscute trupe de hip hop din Compton. Pana in anul 1991 grupul a starnit extrem de multe controverse datorita versurilor cu caracter explicit pe care le foloseau, motiv pentru care muzica lor nu putea fi difuzata la radio sau TV, iar in anumite situatii grupul era nevoit sa-si anuleze serii intregi de concerte. Cu toate acestea, grupul a reusit sa vanda peste 9 milioane de discuri doar pe teritoriul Americii.

N.W.A. reprezinta proiectul de debut al unora dintre cei mai cunoscuti artisti din lumea hip hop-ului precum Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, Yella si MC Ren.

Dupa 30 de ani de activitate, The Rock and Roll Hall of Fame a inclus proiectul N.W.A. printre randurile sale cu o ceremonie care a avut loc la Barclays Center, in Brooklyn. Evenimentul va fi televizat de catre HBO pe data de 30 Aprilie.
Mai multe stiri despre: Rock Hall of Fame 
Publicat pe 11 Aprilie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram