BestMusic.ro » Drake » Drake, cu piesa "GOD’S PLAN", domina topul Billboard Hot 100, pentru a treia saptamana consecutiv

Drake, cu piesa "GOD’S PLAN", domina topul Billboard Hot 100, pentru a treia saptamana consecutiv


In momentul de fata, putem admite faptul ca Drake este unul dintre regii topurilor muzicale si platformelor digitale.

Drake da lovitura din nou si domina topul Billboard Hot 100 pentru a treia saptamana consecutiv, cu peste 83 de milioane de stream-uri, numai in prima saptamana.

"God’s Plan” este una dintre cele doua piese noi lansate de catre artist si este inclusa pe EP-ul "Scary Hours”, material ce contine doar 2 piese.

De la inceputul anului, "God’s Plan” este si prima melodie care se afla pentru a treia saptamana consecutiv pe primul loc in top. Ca si titlul piesei, "Planul Domnului” a functionat perfect pentru artist; acesta a reusit sa adune peste 83 de milioane deascultari pe platformele digitale, in saptamana de debut.

EP-ul "Scary Hours” vine in urma albumului "Views”, de pe care fac parte super-hit-urile "Hotline Bling” si "One Dance” si a playlist-ului "More Life”, cu piese ce au fost prezente in toate topurile internationale.
Mai multe stiri despre: Billboard Hot 100  topuri muzicale  piesa noua 2018 
Publicat pe 14 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram