BestMusic.ro » Drake » Drake devine primul artist din istorie care depaseste 50 de miliarde de stream-uri

Drake devine primul artist din istorie care depaseste 50 de miliarde de stream-uri


Dupa ce a ocupat timp de 23 de saptamani prima pozitie in clasamentul Billboard Hot 100, Drake scrie din nou istorie in industria muzicala, devenind primul artist din lume care a reusit sa depaseasca 50 de miliarde de stream-uri globale.

Cel mai nou album al sau, "Scorpion", l-a propulsat pe Drake direct pe cele mai inalte culmi ale succesului – ocupand primele pozitii in topurile platformelor digitale si dominand de departe Billboard Top 200 (pentru a 5-a saptamana).

De asemenea, hit-ul "In My Feelings" implineste 4 saptamani de cand sta in fruntea clasamentului Billboard Hot 100, ajutand la completarea recordului facut de Drake in 2018.

Cel de-al cincilea album de studio lansat de Drake, "Scorpion", este un material complex, ce vine la pachet cu promisiunea unei calatorii de neuitat prin configuratia emotionala a cunoscutului artist canadian. Titlul albumului ("Scorpion") este sugestiv, facand referinta la data de nastere a lui Drake, 24 octombrie, si la semnul sau zodiacal.

Asadar, noul material semnat de Drake nu reprezinta doar definitia succesului, ci este o veritabila confesiune, varianta ideala prin care artistul se descopera in fata fanilor sai, lasandu-i sa patrunda in intimitatea gandurilor sale.
Mai multe stiri despre: recorduri  streaming  album nou 
Publicat pe 10 August 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram