BestMusic.ro » Drei Ros » Drei Ros lanseaza un single cu Rick Ross si Gucci Mane

Drei Ros lanseaza un single cu Rick Ross si Gucci Mane


Dupa colaborarea cu Akon, Drei Ros va lansa un single alaturi de Rick Ross si Gucci Mane. Piesa "Euro Bricks" este produsa de Maybach Music Group in colaborare cu CPR PRoduction (Los Angeles) si de asemenea la productie a asistat si M3ta Spania). Track-ul va fi lansat pe 3 Decembrie.

Colaborarea a luat loc prin intermediul managerului lui Rick Ross care l-a recrutat pe Drei si cu care are planuri si pentru alte proiecte, exista si posibilitatea semnari lui in viitorul apropiat.

"Aceasta colaborare demonstreaza cu totul este posibil, daca un pusti din Ploiesti ajunge sa fie pe piesa cu cei doi dintre cei mai consacrati rapperi din generatia noastra, atunci orice vis poate deveni realitate. Piesa asta inseamna foarte mult pentru mine si sper sa fie apreciata de ascultatori romani si sa se bucure de succesul meu international si sa fie alaturi de mine pentru ca eu incerc sa imi reprezint tara asa cum pot in Statele Unite", a declarat incantat Drei Ros.
Mai multe stiri despre: colaborari  singleuri 2013 
Publicat pe 29 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram