BestMusic.ro » Ed Sheeran » De ce ne place Ed Sheeran?  

De ce ne place Ed Sheeran?  


Ed Sheeran este unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si iubiti artisti din intreaga lume in prezent. Nu trece nici macar o zi fara sa aflam ce mai face sau ce mai spune britanicul roscat. Dar, oare de ce ne place Ed?

Poate pentru ca este modest?

Ed stie ce insemna succesul, a descoperit reteta succesului si se bucura de el. Dar, desi este o super vedeta, cu milioane de albume vandute si concerte sold out, el ramane la fel de modest. A ramas acelasi tip usor timid si mult bun simt, indiferent de statutul sau.

Poate pentru ca are un simt al umorului foarte bine dezvoltat?

In 2012, GQ Magazine l-a declarat cel mai prost imbracat artist britanic al anului. Raspunsul lui a fost: "Bine ca au observat...dar am purtat o data un costum Burberry."

Poate pentru ca scrie piese foarte bune?

Amintesc doar de "Kiss Me", Give Me Love" si Thinking Out Loud". Nici macar nu trebuie sa ne mai intrebam de ce are sase nominalizari la Premiile Grammy.

Motivele sunt multe. Pentru ca e roscat, pentru ca pare un tip sensibil, pentru ca a scris 120 de piese in trei ani, pentru ca e sincer, pentru tatuajele super funny...pentru ca e simpatic.

Mie imi place Ed Sheeran pentru ca e singur pe scena si face cat o trupa de 6 membri. Voua de ce va place Ed Sheeran?
Mai multe stiri despre: vedete 
Publicat pe 03 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram