BestMusic.ro » Ed Sheeran » Ed Sheeran - Thinking Out Loud (videoclip nou)

Ed Sheeran - Thinking Out Loud (videoclip nou)


Zilele trecute, Ed Sheeran a lansat cel mai recent single "Thinking Out Loud”, piesa care a reusit sa stranga, in mai putin de 24 de ore, 2,5 milioane de vizualizari pe canalul youtube.

Cu toate ca au trecut doar cateva zile de la lansare, piesa se anunta a fi hit, situandu-se deja in primele locuri la vanzari pe iTunes, bucurandu-se de stralucitul loc 1 in Irlanda si Noua Zeelanda. In Australia, se situeaza pe locul 2, Suedia a clasat-o pe locul 9, iar in Canada este in continua crestere trecand de locul 17.

"Thinking Out Loud”, o balada romantic, este scrisa chiar de tanarul artist alaturi de Amy Wadge si descrisa de cantaret ca fiind "piesa ce va insoti multi indragostiti la altar”.

Piesa poate fi regasita pe cel de-al doilea album al cantaretului "X”, album ce se afla in fruntea clasamentului la vanzari pe iTunes in Marea Britanie. Alaturi de acest hit, albumul proaspat lansat contine si hiturile "Sing” si "Don’t”, piese de mare succes pe piata internationala.

Pentru videoclipul piesei, Ed s-a pregatit intens, vreme de 3 luni luand lectii de dans si repetand coregrafia, insa rezulatul demonstreaza ca aceasta munca asiduua a meritat.

Ed Sheeran - Thinking Out Loud (videoclip)




Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 10 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram