BestMusic.ro » Ed Sheeran » Ed Sheeran va juca in serialul australian "Home and Away" 

Ed Sheeran va juca in serialul australian "Home and Away" 


Potrivit Daily Mail, cantaretul britanic a fost vazut in Palm Beach in Sydney alaturi de actrita Emily Symons care joaca rolul lui Marilyn Chambers. Pe contul oficial de Twitter al serialului "Home and Away" s-a confirmat faptul ca Ed Sheeran isi va face aparitia in serial: "Yes, we can confirm @edsheeran was in #SummerBay today...Bet you can't wait to find out why..."

Un reprezentant Channel Seven a spus pentru Daily Mail Australia ca Sheeran se va juca pe sine, iar scenele in care apare vor aparea intr-un episod in acest an: "Va aparea ca el insusi in serial, dar detaliile venirii lui Ed in Summer Bay nu pot fi inca dezvaluite".

Artistul britanic este in prezsent in turneu in Australia si a semnat cu acord cu Warner Music Group pentru a crea un label care sa lanseze artisti noi. El a spus pentru Nova FM: "Mi-am pus la punct primul meu label. Se numeste Gingerbread si Jamie Lawson este primul artist cu care am semnat. Am vrut ca Australia sa fie rampa de lansare pentru ca Australia este o tara care simt ca il va accepta pe Jamie".

Ed a mai spus de asemenea ca isi doreste sa mai aduca alti noi artisti, asta dupa ce l-a descoperit pe cantaretul si compozitorul Passenger.
Mai multe stiri despre: seriale tv  vedete seriale 
Publicat pe 24 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram