BestMusic.ro » Editors »  Sporturi nautice si petreceri pe yacht la Spellground Festival

 Sporturi nautice si petreceri pe yacht la Spellground Festival


Bucuresti, 26 iulie 2016 - Rideri din toata Europa de Sud-Est, uniti-va! Invocam pentru voi valurile si vantul la Spellground Festival! La WATERGROUND (lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia) va asteapta trei zile de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle, caiac-canoe si multe alte aventuri puse la cale de Zumbaala, Revo Club Snagov, H2O si Green Adventure. Continuam pe mare cu petreceri pe yacht la asfintit, cu The Party Sails & SetSail, la BEACHGROUND, cu plecare din Mamaia Nord. Spellground Festival pune stapanire pe litoralul Marii Negre de pe 12 pana pe 14 august, in cel mai plin weekend al verii, cu 3 scene, 17 artisti internationali si 53 de artisti romani: THE KOOKS, ROYKSOPP, BIFFY CLYRO, EDITORS, AMBER RUN, OSCAR AND THE WOLF, FRITZ KALKBRENNER si multi altii.

Spellgrounderii au acces gratuit in WATERGROUND si BEACHGROUND, cu bratara de festival.

inchirierea echipamentelor pentru wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau caiac-canoe este gratuita pentru Spellgrounderi, pe baza de bratara, iar rezervarile se fac la fata locului.

Pachetul Sunset Yacht Party este in vanzare pe site-ul oficial incepand de maine.

WATERGROUND

Lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia

Pe ponton avem zona de relaxare si incalzire pentru cautatorii de senzatii tari. Surferi si boarderi aspiranti, va provocam sa va testati echilibrul pe slackline-uri si balance board-uri. Pe lac, miza creste cu demonstratii, open ride si cursuri de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau kickere pentru sarituri si ceva sirene de apa dulce. Pentru cei mai degraba in cautare de dolce far niente, Green Adventure propune varianta caiac-canoe sau saltele inimaginabil de comode, pe ponton. inchirierea echipamentelor de wakeboard, wakesurf sau caiac-canoe este gratuita, iar rezervarile se fac la fata locului, in ordinea sosirii. Pe toata perioada celor trei zile, Vinyl Party non-stop, pe beat-urile lui Sorin Lupascu.

BEACHGROUND

Plaja Kudos – Mamaia Nod

Sambata, 13 august, asculta cum vorbeste marea la Sunset Yacht Party, powered by The Party Sails & SetSail! Ia-ti prietenii si savureaza asfintitul alaturi de ei, pe catamaran sau pe velier, in largul marii, cu propriul vostru DJ. Bautura si fructele proaspete sunt din partea casei. Nu-ti face griji, vei fi inapoi pe uscat la timp sa-ti prinzi trupele preferate live. Pachetele Sunset Yacht Party sunt disponibile incepand de maine pe site-ul oficial, pentru suma de 450 lei, pret ce include un day-pass Spellground pentru ziua de 13 august.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costa acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la pretul de 330 lei (taxe incluse) si V.I.P 3-Day Pass, la pretul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumparate din retelele www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.eventbook.ro, www.startickets.ro, www.ticketstore.ro, www.livetickets.ro, www.myticket.ro, iar pachetele de cazare la hotel sau camping sunt disponibile pe site-ul oficial.

#amustseafestival #willputaspellonyou

Despre Spellground Festival

3 zile de festival

17 artisti internationali

53 artisti romani

3 scene: Master Stage, Ground Stage si ElectronicWave Stage

Spellground Festival pune stapanire pe litoral, intre 12 si 14 august, inainte de Ziua Marinei, in cel mai plin weekend prelungit al verii. Spellground Festival se anunta o experienta de zeci de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber. Pe langa asta, camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari, transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus, sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si multe alte surprize. Cele patru mari elemente: Pamant, Soare, Apa si Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul multimii, intr-o experienta fara precedent din Constanta pana in Navodari.

SPELLGROUND.RO

THE KOOKS ~ ROYKSOPP ~ BIFFY CLYRO ~ EDITORS

AMBER RUN ~ OSCAR AND THE WOLF ~ FRITZ KALKBRENNER

DENNIS FERRER ~ SOUL CLAP ~ WOLF + LAMB

PILLOWTALK ~ NICK MONACO ~ DOCTOR DRU

AQUARIUS HEAVEN ~ CHOPSTICK & JOHNJON

ANDRE HOMMEN ~ LIFE ON PLANETS

Alt Om ~ Aylin and The Lucky Charms ~ Brum ~ Byron

Bubble Boy ~ Carla's Dreams ~ Claudia Cazacu

CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa) ~ Coma

Duro Disco ~ EIDO ~ Electric Tuxedo ~ Flesh Rodeo

Grimus ~ Golan - live act ~ Gojira & Planet H

Happy Gutenberg ~ Helen ~ Karpov not Kasparov

KASIM live ~ Les Elephants Bizarres ~ Lisiere Collectif

Loungerie II ~ Luni la Teatru ~ Macanache & The Putreds

Maga & Tudoran ~ Melting Dice ~ Nadoo ~ N.O.R. ~ Negru

None of the Above ~ Omelette ~ Otherside ~ Pinholes

Pixels ~ ROA ~ RoadKillSoda ~ Rockabella ~ Robin and The Backstabbers ~ Satellites ~ Sophisticated Lemons

Soundopamine ~ S.P.O.C. ~ Stema ~ Sunet Fin

The Kryptonite Sparks ~ The Bread Pits ~ The Mono Jacks

The Speakers ~ Toulouse Lautrec ~ We Singing Colors

Yelllow ~ Zdob si Zdub
Mai multe stiri despre: festivaluri 2016  concerte 2016 
Publicat pe 26 Iulie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram