BestMusic.ro » Edvin Marton » BestMusic te trimite gratis la spectacolul Kings on Ice!

BestMusic te trimite gratis la spectacolul Kings on Ice!


BestMusic pune la bataie 4 invitatii la spectacolul Kings on Ice, ce va avea loc pe data de 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Evenimentul aduce in capitala pe violonistul Edvin Marton si patinatori de talie mondiala, precum Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel, Aliona Savchenko si Robin Szolkowy.

Inscrie-te in concurs in perioada 1 – 9 aprilie si ai sansa de a castiga una dintre invitatiile care te duc gratis la Kings on Ice!

Pentru a putea participa la competitie trebuie sa ai cont pe BestMusic si sa fii logat. Daca nu ai cont iti poti face AICI.

Dupa ce ai parcurs etapele Creare Cont si Logare, trebuie sa raspunzi corect la doua intrebari, lucru care nu-ti va parea greu daca ai urmarit stirile despre Edvin Marton postate pe BestMusic.

Inscrie-te in concurs si castiga o invitatie la spectacolul Kings on Ice de la Bucuresti!

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour 2010 au fost puse in vanzare in magazinele Diverta si pe site-ul myticket.ro.

Tichetele au urmatoarele preturi: 120 ron, 180 ron, 250 ron si 350 ron.

Mai multe stiri despre: concurs  invitatii  Kings On Ice 
Publicat pe 01 Aprilie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram