BestMusic.ro » Edvin Marton » Dima Bilan a lansat videoclipul Believe

Dima Bilan a lansat videoclipul Believe


Dima Bilan , reprezentantul Rusiei la Eurovision 2008 , a lansat videoclipul `Believe`, realizat in colaborare cu violonistul Edvin Marton si cu patinatorul Evgheni Plusenko. Materialul a fost filmat pe parcursul a doua zile in mai multe locuri din Moscova.

Dima Bilan va canta Believe in prima semifinala de la Belgrad (20 mai), in care vor concura, de asemenea, Nico si Vlad Mirita cu piesa `Pe-o margine de lume`.

Pentru a vedea videoclipul Believe, click aici!

Violonistul Edvin Marton si patinatorul Evgheni Plusenko, staruri cu care reprezentantul Rusiei la Eurovision 2008 a colaborat la filmarea clipului, vor sustine doua spectacole la Sala Polivalenta din Bucuresti, in zilele de 24 si 25 aprilie 2008.

Cei doi, impreuna cu invitata lor speciala, patinatoarea Surya Bonaly, au ajuns deja in Romania, informeaza ziarul Compact.

In cadrul conferintei de presa organizate la Bucuresti pentru a-si prezenta spectacolele de la Sala Polivalenta, Edvin Marton si Evgheni Plusenko au dezvaluit ca il vor acompania pe Dima Bilan si pe scena, la Belgrad.

"La Belgrad, pe 24 mai, vom face istorie, pentru ca va fi pentru prima data in istoria Eurovisionului cand un patinator - Evgheni - va patina pe scena", a declarat Edvin Marton , citat de Compact.

Biletele pentru spectacolele de la Bucuresti au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Bilet.ro, iar preturile acestora variaza intre 100 si 350 de lei.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Eurovision  Dima Bilan 
Publicat pe 09 Aprilie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram