BestMusic.ro » Edvin Marton » Edvin Marton ar putea lipsi de la Gala `Craciun Vienez`. Artistul este internat in spital

Edvin Marton ar putea lipsi de la Gala `Craciun Vienez`. Artistul este internat in spital

Edvin Marton ar putea lipsi de la Gala `Craciun Vienez`. Artistul este internat in spital

Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa ce a cazut si s-a lovit la ceafa, informeaza Mediafax.

Artistul se afla de doua zile in Capitala, cu ocazia celor doua concerte pe care le are programate la Sala Palatului, pe 21 si 22 decembrie, in cadrul spectacolului Gala `Craciun Vienez`.

Edvin Marton a fost supus unor investigatii medicale de urgenta, printre care si o radiografie. Rezultatele au fost imbucuratoare, astfel ca violonistul de origine ucraineana a parasit spitalul Floreasca marti seara.

`Grija lui cea mare a fost sa nu-si strice in cadere vioara Stradivarius si mai putin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit in cadere`, a declarat medicul Bogdan Oprita.

Gala `Craciun Vienez`, programata miercuri si joi la Sala Palatului din Bucuresti, se va desfasura conform programului, indiferent daca Edvin Marton va putea onora cu prezenta sau nu.

In prezent, Marton este internat la o clinica privata din Bucuresti, unde i se face o analize RMN, deoarece acuza dureri la ceafa. Participarea violonistului la spectacol depinde de sfatul medicilor.
Mai multe stiri despre: incidente 
Publicat pe 21 Decembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu