BestMusic.ro » Edvin Marton » Edvin Marton, de Craciun la Sala Palatului

Edvin Marton, de Craciun la Sala Palatului

Edvin Marton, de Craciun la Sala Palatului

Editia aniversara a evenimentului `Craciun Vienez` de anul acesta, ce se va desfasura pe 21 si 22 decembrie la Bucuresti, il va aduce in fata spectatorilor pe Edvin Marton - celebru compozitor, dar si un excelent maestru al viorii.

Pe parcursul celor doua zile artistul va rasfata auditoriul cu sunetele divine redate de veritabila vioara Stradivarius, folosita doar in concertele de mare anvergura sustinute pe tot mapamondul.

Extrem de apreciat pentru colaborarile muzicale cu Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor, dar si pentru momentele artistice inedite alaturi de patinatorul rus Evgeni Plushenko, Edvin Marton va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl.

Edvin Marton va `picta` atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius, oferind regalului muzical nu numai un `ton` sublim de vioara, ci si propriul stil - energic si plin de pasiune.

`Ne-am decis sa il invitam pe Edvin Marton la acest spectacol deorece este binecunoscut faptul ca aportul sau transforma orice concert intr-un spectacol performant in care divertismentul se imbina cu sunetul absolut original, astfel ca reprezentatia din decembrie se va constitui cu siguranta intr-o reala experienta artistica pentru public. Participarea acestui artist de calibru la concertul din decembrie confirma valoarea brandului Craciun vienez, constituit intr-un eveniment asteptat si apreciat in fiecare an`, mentioneaza Pepino Popescu.

Biletele au fost puse deja in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc.
Mai multe stiri despre: concerte 2011  concerte craciun 2011  edvin marton romania  concert edvin marton bucuresti 
Publicat pe 26 Mai 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu