BestMusic.ro » Edvin Marton » Violonistul Edvin Marton a ajuns la Bucuresti

Violonistul Edvin Marton a ajuns la Bucuresti


Violonistul si compozitorul Edvin Marton a ajuns in aceasta dimineata la Bucuresti, pentru ca timp de doua seri – 21 si 22 decembrie sa ofere bucurestenilor una dintre cele mai frumoase experiente muzicale ale acesui sezon. Evident, show-ul de la Sala Palatului va fi invaluit de acordurile misterioase ale viorii sale Stradivarius, la fel de celebra precum utilizatorul sau, instrument ce constituie cea mai de pret comoara a artistului.

De o inestimabila pretuire artistica, dar si extrem de valoroasa din punct de vedere financiar (estimata la 4 milioane de Euro), vioara apartine de fapt Swiss Bank ce i-a oferit-o spre utilizare intreaga viata lui Edvin Marton, in urma castigarii unui concurs international de mare prestigiu: "Golden Violin Award”.

In plus, aflandu-se printre cele numai 8 viori Stradivarius din lume de o asemenea calitate, asigurarea unei protectii speciale pentru acest instrument este obligatorie. Prin urmare, organizatorii Galei Craciun Vienez, spectacol pe care Edvin Marton il onoreaza cu prezenta in acest an, au angajat o firma de securitate ce nu scapa din ochi vioara nici macar o secunda. De la aeroport pana la hotel, sala de repetitii, conferinta de presa, emisiuni si alte locuri in care artistul va merge impreuna cu vioara Stradivarius, vor fi prezenti si cativa bodyguarzi vigilenti, atenti si gata sa intervina in orice moment daca simt ca pretiosul instrument s-ar afla in vreun pericol.

Nu pierdeti asadar intalnirea unica cu nepretuita si misterioasa vioara si al ei talentat stapan. Nu mai sunt foarte multe bilete, insa cele inca disponibile pot fi achizitionate si din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de lei, in functie de categoria de loc.

Cumpara bilete la Gala Craciun Vienez - miercuri, 21 decembrie
Cumpara bilete la Gala Craciun Vienez - joi, 22 decembrie
Mai multe stiri despre: Craciun Vienez  vioara stradivarius 
Publicat pe 19 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram