BestMusic.ro » Edvin Marton » Edvin Marton: Stradivarius este instrumentul cel mai aproape de inima!

Edvin Marton: Stradivarius este instrumentul cel mai aproape de inima!


De ce vioara Stradivarius este considerata a fi un instrument magic? Ce anume din structura sa o face sa redea sunete divine, acorduri ce exalta sufletul oricui o asculta? De ce fiecare arie in care aceasta este elementul esential devine o incantare sublima?

Edvin Marton, maestrul de netagaduit al viorii si posesor al unui superb si deosebit exemplar Stradivarius ne ofera raspunsul: "Ai un sentiment incredibil doar sa o tii in maini, dar sa canti cu o vioara Stradivarius e si mai uimitor. E o comoara speciala. E instrumentul pe care-l pui cel mai aproape de inima si ma pot exprima direct din inima cu Stradivarius.”

Si cum sufletul este cel de care trebuie sa avem grija cel mai mult in preajma celei mai iubite sarbatori din an, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet va propune un eveniment plin de caldura, armonie si dragoste. Gala Craciun Vienez, ce marcheaza 10 ierni in care acest spectacol a adus savoarea sarbatorii vieneze la Bucuresti, vi-l daruieste de aceasta data pe Edvin Marton, violonist si compozitor maghiar, si a sa Stradivarius, pentru o reprezentatie uimitoare.

European Royal Orchestra va acompania evolutia artistului si va completa o atmosfera pe care cu greu o putem descrie in cuvinte. Pentru ca show-ul va oferi numeroase surprize pe care insa nu le putem dezvalui, nu ne ramane decat sa va invitam la Sala Palatului pe 21 si 22 decembrie pentru a fi martorii unei experiente feerice.

Biletele pot fi achizitionate si din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, locatiile Music Box (Matei Basarab nr. 16, Sos. Pipera nr. 2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc.
Mai multe stiri despre: concerte 2011 
Publicat pe 15 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram