BestMusic.ro » Edvin Marton » Plushenko, Lambiel, Edvin Marton - Kings On Ice la Bucuresti

Plushenko, Lambiel, Edvin Marton - Kings On Ice la Bucuresti

Plushenko, Lambiel, Edvin Marton - Kings On Ice la Bucuresti

Patinatorul rus Evgeni Plushenko si violonistul maghiar Edvin Marton revin la Bucuresti cu un nou spectacol `Kings On Ice`.

De data aceasta cei doi vor fi insotiti si de patinatorul elvetian Stephane Lambiel.

Spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour va avea loc pe 11 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol.

Biletele sunt disponibile incepand cu 25 ianuarie, in reteaua magazinelor Diverta si online pe site-ul myticket.ro.

Acestea au urmatoarele categorii de preturi: 120 ron, 180 ron si 250 ron.

Dupa succesul spectacolelor sustinute in 2007 si 2008, proiectul Kings on Ice aduce de aceasta data la Bucuresti 16 dintre cele mai apreciate nume ale patinajului international, printre care se va afla si castigatorul medaliei de aur la editia de anul acesta a Campionatului European de Patinaj Artistic de la Tallinn, Evgeni Plushenko.

Sportivul a castigat in cei peste 14 ani de cariera nu mai putin de 50 de medalii de aur in 76 de competitii, scriind istoria patinajului artistic prin delicatetea si complexitatea miscarilor sale, ducand tehnica patinajului la un nou nivel, unanim apreciat de catre public si criticii de specialitate.

Talentul sau a fost rasplatit atat prin ovatiile fanilor, cat si de catre arbitri, fiind desemnat de-a lungul timpului de trei ori campion mondial, de patru ori castigator al competitiei Grand Prix, de cinci ori campion european si de sapte ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia.

Cel mai premiat patinator din lume, Evgeni Plushenko este cunoscut si pentru faptul ca este printre putinii sportivi care poate efectua perfect pirueta Biellmann, fiind si primul care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop.

Alaturi de Plushenko, va veni la Bucuresti si campionul mondial Stephane Lambiel, laureat anul acesta cu medalia de argint la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Tallinn.

Clasandu-se printre cei mai buni patinatori la editia din 2002 a Campionatul European, Stephane si-a perfectionat tehnica dezvoltandu-si de-a lungul anilor un stil aparte, ce i-a adus in 2005 si primul titlu de campion mondial, la competitia din Moscova. Aceasta distinctie a fost urmata de o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, si de un nou titlu de campion mondial in acelasi an.

Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti ai momentului, Edvin Marton, ii va insoti pe campionii patinajului international la Bucuresti, acompaniand unele dintre evolutiile spectaculoase ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Laureat al Premiilor Emmy pentru Cea Mai Buna Compozitie Muzicala a anului 2006 si detinatorul unei medalii de aur in cadrul Competitiei Mondiale a Violonistilor, Edvin Marton se va afla anul acesta la a patra sa vizita in Romania.

Distributia completa a spectacolului Kings On Ice de la Bucuresti urmeaza a fi facut apublica in curand.

Sursa: Amphitrion


Mai multe stiri despre: Evgeni Plushenko  Stephane Lambiel  Kings On Ice  patinoarul Mihai Flamaropol 
Publicat pe 25 Ianuarie 2010 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu