BestMusic.ro » Edvin Marton » Show-ul lui Edvin Marton de la Cluj, in pericol de a fi anulat

Show-ul lui Edvin Marton de la Cluj, in pericol de a fi anulat


Show-ul pe care violonistul Edvin Marton il are programat la Cluj-Napoca pe 17 septembrie este in pericol de a fi anulat din cauza ca nu s-au vandut biletele, informeaza ziarul Clujeanul.

Pana in prezent, au fost cumparate doar 15 % din tichetele puse in vanzare. In cazul in care vanzarile nu cresc in aceste zile, organizatorii au decis sa anuleze, sau in cel mai bun caz sa amane spectacolul.

Si in celelalte orase (Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) incluse in cadrul turneului Edvin Marton in Romania vanzarile au fost la fel de scazute, conform Clujeanul.

Tichetele au preturi cuprinse intre 50 si 150 de Ron si pot fi achizitionate din magazinele Diverta, sau online de pe site-urile bilete.ro si ticketpoint.ro .

Edvin Marton a pregatit pentru concertele din Romania o melodie a unui compozitor clasic roman, pe care vrea sa o interpreteze in premiera in timpului show-ului de la Cluj-Napoca.

"Vreau sa fie o surpriza. Nu voi spune nici numele piesei si nici compozitorul. Acesta va fi cadoul meu special pentru un public minunat, asa cum este cel din Romania. Abia astept sa revin in acesta tara si sa simt din nou caldura si entuziasmul celor care iubesc muzica mea si sunetul Stradivarius-ului", a declarat Edvin Marton , citat de Clujeanul.

Edvin Marton a mai sustinut anul acesta doua spectacole in Romania, la Bucuresti, in luna aprilie.

In luna mai, violonistul a participat la Eurovision 2008 , alaturi de rusul Dima Bilan , care a fost desemnat castigatorul competitiei.

Bestmusic
Publicat pe 10 Septembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram