BestMusic.ro » Efterklang » Efterklang - Between The Walls /  Black Summer (videoclipuri noi)

Efterklang - Between The Walls /  Black Summer (videoclipuri noi)


Inainte de plecarea intr-un amplu turneu european – ultimul dedicat albumului Piramida (4AD, 2012) – formatia daneza Efterklang daruieste fanilor doua videoclipuri noi, la piesele Black Summer si Between The Walls.

Pentru a readuce acest album in atentia publicului, Efterklang au lansat recent doua noi videoclipuri. Primul, la piesa Black Summer, a fost realizat de studioul canadian de creatie Everything All at Once si isi propune sa prezinte un portret inedit al infractorului in societatea actuala, prin perspectiva animalelor sale de companie. Al doilea, Between The Walls, este opera regizorului danez Sebastian Birk, omul din spatele videoclipurilor When Saints Go Machine si Oh Land.

"Lucrul cel mai important este sa avem curajul sa credem in alti artisti, daca ne plac energia si creatiile lor. Un videoclip reusit poate pune in valoare piesele mai putin ascultate de pe un album, imbunatatind experienta ascultatorului”, povesteste unul din membrii Efterklang, Rasmus Stolberg, intr-un interviu acordat publicatiei online Drowned In Sound.

Efterklang - Between The Walls

Efterklang - Black Summer

Turneul Efterklang, ultimul dedicat albumului Piramida (4AD, 2012), poposeste miercuri, 13 noiembrie, in premiera la Bucuresti, la Control Club, iar show-ul danezilor va fi deschis de formatia autohtona We Singing Colors.

Biletele pentru concertul Efterklang din Control Club pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Easytickets si in reteaua nationala Eventim, precum si de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4).
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica octombrie 2013 
Publicat pe 31 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram