BestMusic.ro » Electric Fence » Pe 12 si 13 mai in Club Fabrica e balci cu Romano ButiQ, Electric Fence si Balkan Commando

Pe 12 si 13 mai in Club Fabrica e balci cu Romano ButiQ, Electric Fence si Balkan Commando


Intre 12 si 13 mai, la Clubul Fabrica vei gasi tot ce trebuie pentru o sarbatoare romani in toata regula! Sa fie Balci gazduieste o expozitie cu vanzare de obiecte mestesugaresti din toate timpurile, ateliere de ucenicie, sesiuni de percutie mestesugareasca, ateliere de pictura, mancare traditionala romani, muzica si buna dispozitie!

Vei putea admira, dar si cumpara, obiecte manufacturate cu atentie si pricepere de mestesugarii romi: bijuterii, costume si accesorii, obiecte utile, dar si decorative pentru casa si gradina, de la mobilier din lemn si impletitura la vase pentru gatit ori suporturi pentru flori.

Ca sa intelegi mai bine cum sunt faurite aceste obiecte, 4 mestesugari iscusiti te poftesc sa le devii ucenic. Cuprul, lemnul, argintul si rachita vor prinde forma in mainile tale!

Intre timp, lasa-te animat de atelierele de percutie mestesugareasca, la oale, tigai, mojare si-alte cele- sa auzi cum rasuna mestesugurile, la propriu. DJ Vasile si Dan Margean te vor initia, pe 13 mai, intre 17:00 si 19:00.

Pentru ca atmosfera sa fie completa, pe 12 mai, de la 21:30, Romano ButiQ, Electric Fence si Balkan Commando (DJ Vasile & DJ Rolf) iti vor incanta auzul si te vor face sa batatoresti pamantul sub picioare de atata dans.
Cu exceptia concertelor, totul va avea loc in aer liber, la soare si la umbra, asa ca vino - avem noi grija sa te inveselim!

Balciul e nepretuit, asa ca intrarea va fi LIBERA!

Acest eveniment este organizat de Asociatia Romano ButiQ, cu sprijinul Open Society Foundations.
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 08 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram