BestMusic.ro » Leticia » Hot new: Leticia - My Soul Is Hollow (audio)

Hot new: Leticia - My Soul Is Hollow (audio)

Hot new: Leticia - My Soul Is Hollow (audio)

Leticia lanseaza la inceputul primaverii un single nou, intitulat "My soul is hollow”. Piesa a avut premiera pe pagina oficiala de Facebook a cantaretei, unde ii puteti transmite toate gandurile voastre si unde o puteti sustine.

"Prin aceasta piesa am vrut sa transmit un mesaj important: fiecare persoana este unica in felul ei si nu trebuie discriminata si etichetata in functie de conditia sociala, orientarea etnica sau sexuala, ci acceptata asa cum e. Nu trebuie sa facem compromisuri in viata de dragul celorlalti, ci sa avem curajul sa traim viata asa cum ne-o dorim si nu viata pe care altii o asteapta de la noi” a declarat Leticia despre noul ei single "My soul is hollow”.

Piesa a fost produsa de Mihai Brasoveanu in colaborare cu artista. De asemenea, Leticia se gandeste si la un remix pentru noua melodie "My soul is hollow”.

Pe 1 martie Leticia a sustinut un concert live "Leticia & Friends”, imbinat cu o prezentare de moda a designerului vestimentar Eli Sultan.

Leticia s-a lansat pe piata muzicala romaneasca in 2009 cu single-ul "If you cry”, compus de Play and Win. Au urmat "Tragic pozitive” si "Dreaming of you”, semnate de aceiasi celebri compozitori, ultimul fiind inscris in Selectia Nationala Eurovision 2011.

Leticia – My soul is Hollow




Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 14 Martie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu