BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Senor Loco

Elena Gheorghe - Senor Loco

Loading the player ...

Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Senor Loco”, o poveste vizuala inspirata din energia latina a fiestei sevilane si atmosfera exuberanta din anii ’60.

Dupa succesul european al piesei “Mamma mia”, Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Senor Loco”, un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganta vizuala plina de culoare, care aminteste de bucuria si energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odata cu lansarea in Romania a piesei “Senor Loco” (single-ul este deja in promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plina de senzualitate si exuberanta, ce combina elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea si forta frumusetilor din America Latina.

“Senor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, spune artista.

“Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de  temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice”, continua Elena.

.Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plina de umor, care combina pasi de salsa cu miscari inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

“Am exersat zilnic, timp de 1 luna coregrafia, impreuna cu talentatul si mereu inspiratul Bogdan Boanta si sunt foarte fericita ca am, din nou, in aceasta poveste vizuala, o coregrafie complexa”, adauga Elena.

La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa care-i este aproape de peste 3 ani: “Am avut alaturi echipa mea de vis, aceiasi oameni talentati cu care lucrez de la lansarea 'Ecou': fetele de la Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, Andreea Stancu - hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu si, bineinteles, casa de discuri CAT MUSIC”.

Piesa “Senor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta.

Versuri Elena Gheorghe - Senor Loco


You want a pice of my pie
I know you want it all
You may get horny if I
It was.. loco
I got the candy that you need, loco
But I wont give you up for free

I'm not that easy baby. 
I'm not that type of lady. 
I like to play a little game. 
Mi juego te tortura, una locura. 
Oh let me take you on the sexy aventura. 
Senor Loco, I tease you just un poco. 
And make you feel caliente, 
Caliente tonight. 

Senor Loco, I touch you just un poco
And maybe give you more. 
Give you more if I like. 
Ay, ay, ay, ayyy

Dale fuego, dale fuego dale fuego
Sigue, sigue
Dale fuego dale fuego
Ay, ay, ay, ay

Senor Loco
You won't get more than a peak
Boy use your fantasy
I got some secrets to keep
That make you mentally
Loco
I know is driving you insane
Loco
So if i'm messing with your brain

I'm not that easy baby
I'm not that type of lady
I like to play a little game
Mi juego te tortura, una locura
Oh let me take you
On the sexy aventura

Senor Loco, I tease you just un poco
And make you feel caliente
Caliente tonight.

Poze cu Elena Gheorghe