BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe lanseaza albumul "Disco Romancing" pentru piata din Japonia

Elena Gheorghe lanseaza albumul "Disco Romancing" pentru piata din Japonia


Dupa Alexandra Stan, e randul Elenei Gheorghe sa ii cucereasca pe japonezi. Cantareata va lansa in curand un album special dedicat pietei nipone, intitulat "Disco Romancing".

"Voi lansa albumul "Disco Romancing” la care am lucrat impreuna cu Laurentiu Duta, Ionut Radu si David Deejay, album ce contine 15 piese si este deja disponibil pe iTunes. Piesele sunt in limba engleza, existand si un cover dupa un hit japonez, "Roman Hikou”. Sunt foarte entuziasmata, mai ales ca nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa lansez un album acolo!”.

La mijlocul lunii noiembrie, Elena urmeaza sa concerteze in Tokyo, intr-unul dintre cele mai mari cluburi de acolo si in Osaka. Artista si-a facut insa timp si pentru a descoperi orasul si cultura japoneza. "Sunt foarte curioasa, e ceva nou pentru mine.Pe langa concerte, cateva aparitii tv si emisiuni la radio, mi-am propus sa vizitez cat mai mult si, desigur, sa ma bucur si sa experimentez nebunia lor culinara”, a declarat Elena.

Iata ca asa am deslusit si misterul din spatele noii culori de par a Elenei, roscat "akage", despre care ea spune ca e o nuanta japoneza. Speram sa-i poarte noroc pe continentul asiatic.

Pana sa plece in Asia, Elena le-a pregatit ceva si fanilor din Spania, pentru care de asemenea va lansa un album special, la sfarsitul lunii octombrie.
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 05 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram