BestMusic.ro » Elena Gheorghe »  Elena Gheorghe continua traditia si lanseaza o noua piesa in limba aromana "Ca fudzii diparti"

 Elena Gheorghe continua traditia si lanseaza o noua piesa in limba aromana "Ca fudzii diparti"


Elena lanseaza un nou proiect in graiul machedonesc, piesa "Ca fudzii diparti", cu care artista aduce mai aproape cultura si muzica aromana.

Noua piesa, "Ca fudzii diparti", este compusa de Dani Peanci, liderul trupei Steaua di Vreari, cu care Elena a mai colaborat si la albumul Lilicea Vreariei.

Pe langa numeroasele hituri lansate pana in prezent, cum ar fi "Ecou", "Mamma Mia", "Disco romancing", "Pana la stele", "Hot girls", cu versuri in limba romana sau engleza, Elena a cucerit publicul si cu un album in limba aromana, "Lilicea Vreariei", primul album de muzica armaneasca lansat oficial de catre o casa de discuri din Romania - Cat Music.

Pentru albumul "Lilicea Vreariei", lansat in 2008, Elena a fost desemnata "Omul anului" in comunitatea aromana, iar printre cele 13 piese de pe material, se gasesc si colaborari cu Gica Coada, unul dintre cei mai mari interpreti de muzica aromana
Mai multe stiri despre: piesa noua 2016 
Publicat pe 02 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram