BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe: Ecou a fost o sursa de inspiratie si pentru ceilalti artisti

Elena Gheorghe: Ecou a fost o sursa de inspiratie si pentru ceilalti artisti


Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.

Vedeta este nominalizata la categoriile Best Female, Best Pop, Best Video si Best on Social Media.

Elena Gheorghe si-a laudat echipa cu care a lucrat pentru realizarea videoclipului "Ecou", material despre care a spus ca a reprezentat o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi din breasla.

"Pentru videoclip am depus impreuna cu echipa mea eforturi mai mari decat in ultimul timp, si spun asta pentru ca am facut un film. Ecou a fost un film. Am filmat si pe croma, regizorul imi spunea -acum te imaginezi pe tine si pe iubitul tau facand asta-, si atunci trebuia sa reactionez ca atare, desi eu nu aveam acesti iubiti in fata mea."

"Am lucrat foarte bine cu Dan Petcan, cel care este regizorul acestui videoclip. Am muncit trei zile pentru trei minute" a adaugat cantareata.

Nu uitati, Elena Gheorghe este nominalizata la RMA 2013 si poate fi votata aici: http://rma.1music.ro/

Music Channel va transmite Romanian Music Awards LIVE, pe data de 14 septembrie, incepand cu ora 19.00.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
Mai multe stiri despre: Romanian Music Awards 2013 
Publicat pe 03 Septembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram