BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe - Ecou, locul intai in topul anual pe 2013 al pieselor romanesti

Elena Gheorghe - Ecou, locul intai in topul anual pe 2013 al pieselor romanesti


"Ecou", single-ul ce s-a auzit peste tot anul trecut, ocupa prima pozitie in topul pe 2013 al pieselor romanesti, publicat astazi de Media Forest. Podiumul este completat de Andra - "Inevitabil va fi bine" si Vama - "Perfect fara tine".

Conform clasamentului, pe care il regasiti integral aici, piesa "Ecou" a avut o audienta de peste 4,9 milioane de ascultatori in 2013. Cifrele au fost obtinute din integrarea topului radio cu cu ciferele oficiale de audienta, realizat anual in trei valuri.

Elena Gheorghe are planuri mari si pentru 2014, anuntand in aceasta dimineata la KissFM ca lucreaza tot cu Laurentiu Duta la un single pe care il va lansa in curand, dar are pregatita si o piesa pentru pietele externe: "Avem un single pentru aici, un single pentru 'afara', in toamna inca un single pentru Romania", a spus ea, adaugand ca pregateste un album.

"Noua piesa pe care o voi scoate va fi o surpriza chiar si pentru mine, pentru ca acum Laurentiu Duta este plecat in Los Angeles pentru muzica si se va intoarce si atunci o voi auzi de la cap la coada. Deocamdata am auzit-o prin telefon. stiu ca va o fi o piesa foarte frumoasa si va fi cantata din suflet pentru oamenii care imi asculta muzica si-mi sunt alaturi", a marturisit ea.

Elena Gheorghe - Ecou (videoclip)
Mai multe stiri despre: topuri  clasamente 
Publicat pe 05 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram