BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe - In Bucati / Mamma Mia / Umbrella live @ Kiss FM (video)

Elena Gheorghe - In Bucati / Mamma Mia / Umbrella live @ Kiss FM (video)


Sergiu si Andrei au sarbatorit vienri dimineata Halloweenul la Kiss FM alaturi de invitati speciali. Elena Gheorghe, Glance si Naguale au cantat live pentru ascultatorii Kiss FM noua piesa 'In bucati', fiind apoi intervievati de realizatorii matinalului.

Felul in care Elena a venit imbracata a fost apreciat de Sergiu si de catre Andrei, care si-au pregatit si ei costumele de Halloween si au decorat studioul Kiss FM.

"Sunt o scolarita astazi, de Halloween. Asa am vrut eu sa ma deghizez. De fapt, in ultimul timp ma deghizez in scolarita, pentru ca imi place sa-mi aduc aminte de perioada aceea cand am fost in liceu” a afirmat ea.

Elena a povestit ca nu-l va costuma pe Nicolas de Halloween. "N-o sa-l costumez, pentru ca nu suntem impatimiti ai acestei sarbatori, care, de fapt, e importata. Dar, sunt convinsa ca, in momentul in care Nicolas va creste, va voi sa se costumeze de Halloween si bineinteles ca voi fi de acord cu el” a declarat Elena la Kiss FM.

Sergiu, care are in comun cu Glance parul lung, l-a intrebat pe invitat cum isi face cocul. "Sincer, nici eu nu stiu cum mi-l fac. Mi-l fac cu ochii inchisi, nici nu ma uit in oglinda. Am incercat sa-l fac la altcineva, n-am reusit, ca am gandit-o ca o afacere, dar am dar 'fail'” a explicat el.

La randul lui, Andrei a intrebat-o pe vedeta ce parere are despre sosetele de lana. "Sunt foarte bune. Eu am o colectie intreaga de sosete de lana acasa. stii de ce? Pentru ca bunica-mea este fascinata de tot ce inseamna crosetat si, in fiecare an, de Craciun, primesc si o pereche de sosete de lana” a dezvaluit Elena.

Elena Gheorghe - In Bucati live @ Kiss FM (video)

Elena Gheorghe - Mamma Mia / Umbrella live @ Kiss FM (video)
Mai multe stiri despre: live  emisiuni radio  singleuri 2014 
Publicat pe 31 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram