BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe: Iubesc mult copiii, ma simt foarte bine in preajma lor

Elena Gheorghe: Iubesc mult copiii, ma simt foarte bine in preajma lor

Elena Gheorghe: Iubesc mult copiii, ma simt foarte bine in preajma lor

Elena Gheorghe si Laurentiu Duta au fost joi invitati in studioul Magic FM - Radioul lui Mos Craciun, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, realizat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Cei doi artisti au participat la Batalia Hiturilor, Elena Gheorghe cantand in direct pentru ascultatorii Magic FM noua piesa "De Craciun", compusa de Laurentiu Duta.

"In 1984 eram clasa intai si ascultam albumul 'Thriller' al lui Michael Jackson", si-a amintit Laurentiu Duta, care la Batalia Hiturilor a sustinut piesa "Last Christmas" de Wham!, lansata in 1984.

Invitatii le-au vorbit ascultatorilor Magic FM despre noua piesa "De Craciun, interpretata de Elena Gheorghe si compusa de Laurentiu Duta, in care canta si fiica acestuia, Lorena Duta. "Iubesc foarte mult copiii, ma simt foarte bine in preajma lor. Parca ma simt din ce in ce mai mica si imi place sentimentul acesta de libertate", le-a povestit Elena ascultatorilor Magic FM.

"Ideea de a canta si Lorena a fost a Elenei. Initial trebuia sa inregistram o parte recitata cu Elena, care a zis ca nu i se potriveste foarte bine si a venit cu ideea ca acea parte recitata sa fie inregistrata de Lorena. In schimb, eu am mers mai departe si am zis: decat sa o recitam, mai bine o cantam", a spus Laurentiu.

"Cand am inregistrat piesa 'Disco Romancing' in studioul lui Laurentiu din Navodari, Lorena era in studio si canta atat de bine, incat am fost uimiti cu totii. Am zis: 'Nu se poate!'. si dupa ce am inregistrat eu, a intrat si ea in studio sa inregistreze 'Disco Romancing', dar zicea 'Disco Bogansing'", a explicat si Elena Gheorghe.

"Ascult Magic FM in drum spre concertele mele, iar Craciunul este mult mai adevarat. Mosului ii cer sa-mi dea inspiratie si multa sanatate pentru toata familia", a spus invitata, care a cantat noua piesa in direct, pentru ascultatorii Magic FM.
Mai multe stiri despre: declaratii 
Publicat pe 13 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram