BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe ft. Glance - Mamma Mia (He's Italiano) (videoclip nou)  

Elena Gheorghe ft. Glance - Mamma Mia (He's Italiano) (videoclip nou)  


Elena Gheorghe revine cu o schimbare de stil odata cu noul single si imbraca pentru a doua oara rochia de mireasa in videoclipul "Mamma Mia (He's Italiano)".

Regizat de Dan Petcan, clipul fun si colorat prezinta povestea unei nunti cu peripetii, in care mireasa Elena este cam nehotarata in ceea ce-l priveste pe alesul inimii. Pentru a fi sigur ca nu fuge cu niciunul dintre ei, sotul din viata reala a solistei a facut si el parte din cast-ul clipului "Mamma Mia".

"Scenariul acestui clip recreeaza in cel mai mic detaliu o nunta din Sudul Italiei "al fresco”; am imbracat si rochie de mireasa si am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viata. Bine, pe parcursul evenimentului, se intampla tot felul de situatii nebunesti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viata …inteleapta: ”That’s amore”J. Nu vreau sa dezvalui toata povestea clipului, dar va spun doar ca are de toate: picanterii, barfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai multi Cassanova J, flirt, palme, umor cat incape si o …mireasa in bascheti.” spune Elena.

Cum vi se pare piesa? Dar videoclipul?

Elena Gheorghe ft. Glance - Mamma Mia (He's Italiano) (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014  muzica mai 2014 
Publicat pe 21 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram