BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe: single-ul Mamma Mia (He's Italiano) cucereste topurile internationale

Elena Gheorghe: single-ul Mamma Mia (He's Italiano) cucereste topurile internationale


Cu aproape 7 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube al Cat Music, single-ul "Mamma Mia (He's italiano), al doilea feat al Elenei cu Glance, urca in topurile muzicale din Spania, Polonia, Italia.

Daca in Italia piesa este new entry la toate posturile radio, iar in Polonia pe locul 6 in topul realizat de catre Eska Radio, in Spania, single-ul "Mamma Mia (He's italiano)" este deja de 4 saptamani in topul celui mai important post de radio - Maxima Fm.

Drumul spre succesul international al single-ului "Mamma Mia (He's italiano) nu se opreste aici. Piesa se afla in promovare si in USA, Canada, Columbia, Mexic, Venezuela, Rusia, Croatia, Coreea, Slovenia, Turcia, Bolivia, Peru, Bulgaria si Tarile Scandinave.

Elena Gheorghe nu se afla la prima reusita de acest gen. Hituri ca "Disco Romancing", "Hot girls" (feat Dony), "Midnight Sun" sau "Amar Tu Vida" s-au clasat pe prima pozitie in topurile muzicale din Europa si Japonia.
Mai multe stiri despre: topuri  clasamente 
Publicat pe 06 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram