BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Elena Gheorghe si Julio Iglesias ajuta copiii din Romania

Elena Gheorghe si Julio Iglesias ajuta copiii din Romania


In prag de sarbatori, Elena Gheorghe si Julio Iglesias participa la o campanie caritabila in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

Reprezentanta tarii noastre la Eurovision 2009 a donat una dintre tinutele create special pentru videoclipul piesei Te ador pentru a fi licitata online pe cel mai mare site de comert electronic autohton.

Fanii Elenei Gheorghe pot cumpara rochia unicat a solistei lor preferate pana pe 21 decembrie, iar suma obtinuta va fi directionata catre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei din Bucuresti.

Fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat si el pentru a doua oara propunerea de a ajuta. Cunoscut pentru eleganta si stilul sau deosebit, artistul de origine spaniola a ales sa doneze din nou o cravata cu autograf. Banii stransi ajung la Asociatia Sf. Stelian din Bucuresti.

Cei care doresc sa ajute copiii mai putin norocosi pot cumpara de pe www.okazii.ro si decoratiuni de Craciun handmade sau felicitari prin SMS de 2, 5 sau 10 Euro. Generozitatea le va fi premiata cu un sejur pentru 2 persoane la Paris sau Viena, prin tragere la sorti

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: donatii  campanie umanitara 
Publicat pe 15 Decembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram