BestMusic.ro » Elena Gheorghe »  Elena lanseaza "Vulnerabili"

 Elena lanseaza "Vulnerabili"


Dupa ce a cucerit inimile fanilor cu muzica aromana, Elena lanseaza o piesa de dragoste sensibila, ce subliniaza cele mai intense trairi si sentimente.

"Vulnerabili" este un single ce dezvaluie o calatorie a inimii, in care sufletul devine "descoperit” in fata iubirii. Compus de catre Alex Pelin alaturi de Andy Platon si Vlad Lucan, single-ul este insotit de un videoclip inedit, filmat in doua anotimpuri, in care frumoasa artista infatiseaza o prezenta cosmica, divina si senzuala.

Nu este pentru prima data cand Elena filmeaza in conditii dificile, insa intotdeauna i-a placut sa se implice trup si suflet in proiectele pe care le lanseaza. "Am filmat cadrele in apa toamna, la putine grade. Am avut simptome de raceala si am avut nevoie de cateva zile de recuperare. Partea buna din tot raul a fost ca nu am avut concerte, caci altfel mi-as fi pus vocea la incercare, dupa orele de stat in frig si apa rece. Dar a meritat, pentru ca videoclipul a iesit asa cum a fost desenat de regizor, iar piesa aceasta este exact ce avem nevoie”, declara Elena.

Artista apare in ipostaze extraordinare, imbracata cu "doar” doua kilograme de sclipici. "Dupa filmari am reusit sa impart sclipici timp de cateva zile peste tot. Casa a fost plina de amprente sclipicioase si cea mai fericita a fost Amelie, bineinteles, care deja se vedea intr-un basm cu printese”, povesteste aceasta.
Publicat pe 02 Noiembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram