BestMusic.ro » Elena Gheorghe »   In prag de Sarbatori, Elena a lansat 'Colinda Craciunului'

  In prag de Sarbatori, Elena a lansat 'Colinda Craciunului'


In prag de Sarbatori, Elena ofera publicului un cadou muzical emotionant si lanseaza "Colinda Craciunului”. Artista canta intr-un decor de poveste despre iubirea si recunostinta daruita Celui care reuseste mereu sa ne vegheze si are grija de toti oamenii de pretutindeni.

Compus de catre Alina Manolache, alaturi de Vlad Mazarel si Dan Healy, "Colinda Craciunului” ne poarta intr-o lume magica de Craciun, acolo unde dragostea si gratitudinea ne inconjoara, totul pe acorduri sensibile de vioara.

"Colinda Craciunului" este unul dintre cele mai frumoase colinde pe care le-am cantat vreodata. Am plans cand l-am ascultat prima oara, am plans cand l-am inregistrat si apoi si la filmarile videoclipului. Sunt o fire sensibila, nu e vreun secret, dar sa stiti ca nu cunosc persoana, deocamdata, care sa fi ascultat colindul fara sa trezeasca in ea emotie", povesteste frumoasa artista.

Hituri in limba aromana precum "Luna Alba”, "Ela Ela” si "Steaua imshata”, dar si piese de succes precum "Ecou”, "Disco Romancing", "The Balkan Girls”, "Mamma mia” si "Pana dimineata” au cucerit publicul si topurile de specialitate de-a lungul timpului. In urma cu doi ani, Elena si-a cantat povestea de iubire si a lansat "Numele tau”, unul dintre cele mai emotionante single-uri din cariera artistei. Au urmat apoi "Vulnerabili" si "Trandafiri”, dar si o super colaborare cu trupa Vunk , "Ce m-as face fara tine".
Publicat pe 15 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram