BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Media Music Awards 2014 - noi confirmari: Elena Gheorghe, Guess Who, Sore si Deepcentral

Media Music Awards 2014 - noi confirmari: Elena Gheorghe, Guess Who, Sore si Deepcentral


Surprizele placute nu contenesc in cazul galei Media Music Awards. Patru noi nume celebre din industria muzicala si-au anuntat participarea la prestigiosul eveniment din 18 septembrie. Elena Gheorghe, Sore, Guess Who si Deepcentral vor reveni anul acesta la Sibiu pentru a urca pe scena si a le canta celor peste 30.000 de oameni ce vor fi prezenti in Piata Mare a orasului.

Toate noutatile despre Media Music Awards 2014

Elena Gheorghe este la a doua participare la Media Music Awards. Anul trecut a lansat unul din cele mai de succes hituri ale sale, "Pana Dimineata”. Guess Who si Deepcentral au sustinut la randul lor recitaluri cu mare priza la public, iar Sore a urcat pe scena alaturi de colegii din trupa LaLa Band. De aceasta data, artista va concerta, in premiera, solo.

La Media Music Awards 2014 si-au anuntat participarea pana acum Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, Andra, What’s Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo, Lidia Buble si Antonia, aceasta din urma, insarcinata in cinci luni, preferand sa urmareasca show-ul din public si sa urce pe scena doar in cazul in care va castiga un premiu.

Castigatorii Media Music Awards sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Artistii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si al pieselor lansate.

"Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, aici.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.
Mai multe stiri despre: premii  Media Music Awards 2014 
Publicat pe 04 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram