BestMusic.ro » Elena Gheorghe » Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music - ziua 2 [galerie foto]

Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music - ziua 2 [galerie foto]


Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music a continuat si joi seara, adunand cateva zeci de publicitari pe scena Palatului Bragadiru, alaturi de trei dintre vedetele casei de discuri: Elena Gheorghe, Uddi (ce a fost prezent in locul Deliei, care nu a putut ajunge la eveniment), Cabron si Smiley. Linkul catre galeria foto, mai jos. Pozele din prima zi sunt aici.

Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music - ziua 2 [galerie foto]

Duo-ul feminin ce a reprezentat Geometry Global si-a castigat cu siguranta ceva fani printre agentiile concurente, plecand acasa cu trofeul Agentia Anului dupa o interpretare impresionanta a piesei "Give Me A Reason" (Tracy Chapman) si un duet in forta cu Elena Gheorghe pe hitul "Ecou". Cele doua publicitare au mai primit si premiul pentru cea mai curajoasa echipa. Alte premii speciale au mai primit Hippos (premiul Blue Air), MoBuy (premiul special Cat Music pentru cea mai buna reprezentatie live alaturi de FreeStay), FCB (cea mai creativa echipa), Advice Students (Cel mai bun nume de scena - Ellen's Degenerates), Nielsen (cel mai bun logo).

Trupa FreeStay, care a acompaniat publicitarii-cantareti in ambele zile ale evenimentului, a incheiat seara cu un recital de coveruri, in care si-au prezentat si noul single, ce va aparea curand via Cat Music.
Mai multe stiri despre: going out  cupa agentiilor 
Publicat pe 25 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram