BestMusic.ro » Elena Gheorghe » "Senor Loco", single-ul Elenei Gheorghe, este pe primul loc in Mexic

"Senor Loco", single-ul Elenei Gheorghe, este pe primul loc in Mexic


Dupa succesul european al hitului "Mamma Mia (He's italiano), in colaborare cu Glance, Elena Gheorghe cucereste din nou topurile internationale, de aceasta data cu cel mai recent single - "Senor Loco" (feat Danny Mazo).

Lansat in urma cu o luna, single-ul "Senor Loco" ocupa deja prima pozitie in cel mai important top muzical din Mexic (Top Chart Tv - http://topcharttv.com) si este in promovare pe radiourile din Spania si Polonia. Mai mult, piesa are peste 37,000 de tag-uri in top 100 Shazam Spania si peste 36,000 in top 100 Shazam Polania. Dupa lansarea noului single, Elena Gheorghe a inceput turneul "Seor Loco" si sustine numeroase concerte in principalele orase din Spania.

Piesa "Senor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta, dar si primul featuring lansat alaturi de artistul columbian Danny Mazo.

In momentul lansarii videoclipului, o poveste vizuala inspirata din energia latina a fiestei sevilane si atmosfera exuberanta din anii ’60, Elena declara ca piesa "Senor Loco" o intoarce la prima ei mare iubire, muzica latino.
Mai multe stiri despre: topuri  hit  topuri muzicale  piesa noua 2015 
Publicat pe 26 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram