BestMusic.ro » Eli » Hot new: Eli feat. Kamelia - Vara Rece (audio)

Hot new: Eli feat. Kamelia - Vara Rece (audio)


Eli lanseaza cel mai nou single 'Vara Rece' featt. Kamelia. Instrumentalul si productia sunt semnate George Hora iar textul ii apartine lui Eli.

Eli l-a cunoscut pe George Hora pe vremea cand era inca elev de liceu, iar impreuna au realizat mai multe piese printre care si cunoscuta piesa Pentru Bebeluse. Au urmat numeroase single-uri si colaborari, iar in 2010 primul videoclip la piesa Fiecare face ce Vrea.

La fel ca toti artistii de succes Eli se inspira din experientele proprii iar in ianuarie 2012 piesa 'Azazel' a fost inspirata de manifestatiile politice din tara si din Timisoara.

Odata cu venirea primaverii, si tonul muzical s-a mai incalzit iar in luna mai Eli, Kamelia si George Hora au inceput sa lucreze la Vara Rece.

"Totul a inceput de la un instrumental realizat de George acum ceva vreme. Stiam de la inceput ca se numeste Vara Rece, iar dupa ce Kamelia a inregistrat refrenul, am inceput sa lucrez la text. Inspiratia a venit chiar din viata mea, dintr-o experienta traita pe care am decis sa o pun in versuri."

Eli feat. Kamelia - Vara Rece (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2012 
Publicat pe 18 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram