BestMusic.ro » Eli » Eli feat. Oana - Spune (videoclip nou)

Eli feat. Oana - Spune (videoclip nou)


Dupa succesul obtinut alaturi de Oana Radu cu piesa "Tu” ( peste 15 milioane de vizionari pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor mari de la noi dar si 2 nominalizari la RMA 2014 la categoria "Best New Act” si "Best Dance Song”), Eli lanseaza astazi un nou videoclip la piesa "Spune” in colaborare cu Oana Marinescu.

"Spune” este transpunerea in versuri si note a unei povesti de dragoste traita de Eli, fiind o continuare a single-ului "Hey”.

Videoclipul a fost filmat in Timisoara fiind regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano, versurile au fost scrise de Eli si Oana, iar productia muzicala, mixingul si masteringul au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio.

Ascensiunea lui Eli a inceput o data cu aparitia la Cronica Carcotasilor. Ulterior, a lansat mai multe single-uri alaturi de cunoscutul producator muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale romanesti. Piese ca "Hey", "Vara rece", "Studenta" au avut un real succes fiind difuzate in heavy-rotation de radiouri si televiziuni. Astfel, Eli a reusit sa stranga o comunitate impresionanta de fani adunand peste 50 de milioane de vizionari pe youtube.

Eli feat. Oana - Spune (videoclip)
Mai multe stiri despre: colaborari  videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 15 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram