BestMusic.ro » Eli » Eli - Stare noua (single nou)

Eli - Stare noua (single nou)


Dupa o "Vara rece" (feat. Kamelia), Eli revine in atentia publicului cu un single dedicat in special purtatoarelor de rochii mulate. Expresia "Stare noua" nu numai ca da titlul celui mai nou single, dar este si dovada vie ca artistul a savurat din plin succesul piesei care a "rupt" in toate concertele acestuia. Vorbim de o… Studenta (feat. George Hora) desigur.

Nu mai trebuie sa spunem, versurile sunt scrise integral de artist, instrumentalul si productia fiind semnate de casa de productie State Of The Sound, alaturi de care artistul promite o serie de surprize in urmatoarele saptamani.

"Din punct de vedere al carierei este un an foarte important pentru mine. Am muncit mult, v-am pregatit o serie de surprize si va asigur ca adevaratul Eli abia acum incepe sa se arate! Este prima mea colaborare cu State Of The Sound si sper ca si voi sa fiti la fel de incantati ca mine." - a declarat Eli.

Eli - Stare noua (single nou)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iunie 2013 
Publicat pe 12 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram