BestMusic.ro » Eliades Ochoa » Eliades Ochoa concerteaza la Bucuresti in octombrie

Eliades Ochoa concerteaza la Bucuresti in octombrie

Eliades Ochoa concerteaza la Bucuresti in octombrie

Eliades Ochoa va concerta la Sala Palatului, in 5 octombrie 2009.

Continuand traditia concertelor de muzica traditionala cubaneza marca Buena Vista Social Club™, Fundatia Culturala Phoenix il prezinta pentru a doua oara publicului roman pe marele "sonero" Eliades Ochoa, dupa seria de concerte sold-out in 2007 la Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Biletele costa intre 75 si 250 de lei, in functie de pozitia in sala, si se gasesc in retelele magazinelor Diverta si Germanos sau online pe www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro.

Vine din zona rurala de linga Santiago de Cuba si radacinile lui muzicale sunt in "guajira" (muzica populara cubaneza). Inclinatia de a purta haine negre si palarie de cowboy i-a facut pe unii critici sa il numeasca "Johnny Cash din Cuba".

Eliades Ochoa este cel mai tanar dintre cei care au creat albumul Buena Vista Social Club in 1997. Contributia lui la Buena Vista Social Club inseamna stilul sau unic de a canta la chitara si vocea de la piese ca El Cuarto de Tula, Chan Chan sau El Carretero. A participat la toate marile turnee mondiale ale super-starurilor cubaneze, impreuna cu Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Omara Portuondo.

Intr-un context concertistic caracterizat printre altele de o inflatie de proiecte muzicale cubaneze care isi justifica credibilitatea prin folosirea in titulatura a numelui cartierului Buena Vista din Havana, Eliades Ochoa este singurul muzician consacrat de marca Buena Vista Social Club care vine sa cante la Bucuresti anul acesta.

Eliades Ochoa este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni cubanezi din toate timpurile, un remarcabil pastrator al muzicii cubaneze traditionale. In actualul sau turneu este insotit de trupa lui, Grupo Patria.


Mai multe stiri despre: eliades ochoa  concert eliades ochoa  bilete eliades ochoa  buena vista social club 
Publicat pe 05 Mai 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu