BestMusic.ro » Ellie Goulding »   Ellie Goulding lanseaza un nou EP, "Songbook for Christmas"

  Ellie Goulding lanseaza un nou EP, "Songbook for Christmas"

  Ellie Goulding lanseaza un nou EP, "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lanseaza EP-ul de sarbatori, "Songbook for Christmas", o colectie de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

EP-ul contine sase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de catre Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Craciun pentru piesa "Your Song” (Elton John), la piesa "The Writer” a lui Ellie, parte de pe albumul sau de debut, "Lights” si care a aniversat zece ani la inceputul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea in exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa "River”, de la Joni Mitchell.

Vorbind despre EP, Ellie declara:

"Sunt entuziasmata sa lansez "Songbook for Christmas”, o compilatie a pieselor mele preferate pentru sarbatori. Lansarea acestor piese se intinde pe diferite perioade in cariera mea si m-am gandit ca ar fi frumos sa le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o incercare pentru foarte multi, dar sper ca acest EP poate aduce bucurie si confort acestui Craciun."

Cel mai nou album a lui Ellie, "Brightest Blue”, s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are doua parti, "Brightest Blue” (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si "EG.0”.

"Songbook For Christmas” Tracklist

O Holy Night

Your Song

Vincent

How Long Will I Love You

Explosions

The Writer

"Songbook For Christmas” Track list (versiunea pentru Amazon Music)

River (Amazon Original)

O Holy Night

Your Song

Vincent

How Long Will I Love You

Explosions

The Writer
Publicat pe 24 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu