BestMusic.ro » Ellie White » Ellie White in pragul nasterii: "Trebuie sa ma odihnesc mai mult"

Ellie White in pragul nasterii: "Trebuie sa ma odihnesc mai mult"


Desi mai este putin pana va deveni mamica, Ellie White munceste in continuu. Cantareata face pregatiri pentru momentul cand va avea noul rol de mamica, iar in plan muzical pregateste noi single-uri dar si un nou spectacol.

Intr-un interviu acordat pentru Fox Magazine, Ellie White a declarat ca a avut putine probleme cu sarcina in ultima perioada, ca urmare a efortului depus. "Trebuie sa stau linistita putin si sa ma odihesc mai mult", a spus ea, adaugand insa ca se bucura enorm pentru ca i se intampla ceva atat de deosebit.

Ellie White a declarat ca a mai compus niste piese, fiind mai creativa ca oricand. In ciuda sarcinii, cantareata nu are de gand sa puna pauza activitatii muzicale, urmand sa pregateasca niste single-uri atat pentru ea insasi cat si pentru alti artisti.

Artista a dezvaluit si de cat de greu este sa mentii o imagine publica perfecta. "Cel mai important este sa nu iti uiti scopul si sa fii un om mai bun" a spus ea, desi ar putea exista oameni rau-voitori care sa-ti distorsioneze vorbele cautand sa te implice in diverse scandaluri.

Din punct de vedere vestimentar, desi prefera sa combine elemente diferite de la designeri diferiti, Ellie White s-a declarat indragostita de creatiile designerilor Mirela Stelea si Cosmina Englizian.

via foxmagazine.ro
Mai multe stiri despre: nasteri 2012  sarcini 2012  ellie white insarcinata 
Publicat pe 09 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram